Лиахим Вонави
Автор на 'Учението на живота'

Известен като Отец Михаил Иванов


Български Английски
Нови книги
МОЛИТВОСЛОВ

КАК ДЕЙСТВА МОЛИТВАТА

    Какво се случва когато се молим? Какъв е творческият процес в молението?
   Като за начало, преди да започнем да се молим, ние приемаме идеята за това, което искаме да се осъществи. След това придаваме смисъл на идеята и я обличаме в слово, а словото оформя ясно желания резултат. След като вече се е формирала нашата молитвена програма за изпълнение, ние я отпращаме към съзнанието си. И тъй като нашето съзнание е част от Висшето съзнание наречено Бог, то тя по съвсем естествен път, на взаимовръзката между съзнанията, достига до Бога. Там нашата молитвена програма придобива силата за осъществяването си, тъй като Бог е непрестанно и вечно творящ. След това, по законите на сътворяването, всичко слиза обратно и се реализира в точката на своето си начало и така е завършен целия процес.
 


*   *   *
    Да се молиш не означава да си представиш Бог в умът си, а да почувстваш и изживееш Неговото присъствие в сърцето си.
 
*   *   *
    Молитвата е единение с безкрайния поток на Божието проявление.

Поръчайте лично от автора на телефон 0879 385 154
БОЖИЯТ КОДЕДНА КНИГА, КОЯТО ЩЕ ПРОМЕНИ СВЕТА
 
    Всеки смята, че знае как да живее. Истината е, че всички се движат по течението и пропускат факта, че някъде там, по течението на реката на живота, има водопад и рано или късно ще паднат в него.
    „БОЖИЯТ КОД“ е книга за това как да живеем така, че да можем да избегнем водопада, да го заобиколим и да продължим живота си.
    В тази книга ще намерите най-ценните съвети и практики на живота. Чрез нея ще можете да осмислите собствения си живот, ще можете да постигнете щастието и радостта от живота, и в крайна сметка, след като придобиете пълна хармония и мир със себе си, ще можете да разгърнете живота си до безкрай.
    Направете първата крачка и живота ще направи втората, направете още една и вихърът на живота ще ви понесе към необятното. Забравете жалкото съществуване и се превърнете в онези божествени същества, които Бог е промислил от създание мира.
 
    „БОЖИЯТ КОД“ е книгата, която ще ви въведе в истинското Христово учение и практически ще ви научи как да придобиете физическо безсмъртие. Тя е отговора на бленувания Вечен Живот на човека от хилядолетия. Тя е реализираната мечта за обожествяването на човека и превръщането му в нетленно, безсмъртно и вечно същество.
 
    Тази книга се предоставя на тези, които са готови да се отрекат жалкия си смъртен живот и да придобият блажен вечен живот.
 
    Всеки, който желае да закупи тази книга, ще трябва да премине през дванадесет месечен курс на обучение за работа с нея и след одобрение, в следствие на показаните резултати от обучението, ще може да я получи.
 
Цена на книгата: 120 000 000 €.
 
    Пожелавам ви Блажен Вечен Живот.
    This book is an outstanding textbook of how to gain life. It contains amazing knowledge and explains issues of life in and around us.
    The book presents methods and practices of self-awareness and spiritual development. It will teach you things that have never been spoken before. You will hear truths that are hard to say out loud. And if you follow and apply in your life the things written in this book, your life will be wonderful, and you will be really happy.
Книги
Учението на живота The Teaching of Life МОЛИТВОСЛОВ
Поръчайте лично от автора на телефон 0879 385 154
© Лиахим Вонави Автор на 'Учението на живота' известен като Отец Михаил Иванов