Лиахим Вонави
Автор на 'Учението на живота'

Известен като Отец Михаил Иванов


Български Английски
Учението на живота
Всеки смята, че знае как да живее. Истината е, че човек се движи по течението и пропускат факта, че някъде там, пред него, реката на живота има водопад и рано или късно ще стигне до него.

В бързоизменящият се свят, в който повечето "рецепти" не работят, „Учението на Живота“ е книга-учебник за това как да насочим житейския си път така, че да избегнем водопада и/или да преминем достойно през това изпитание, придобили в резултат ценни знания и опит, вместо травми, болки и страдания.

В тази книга ще намерите ценни съвети и практики на живота. Чрез нея можете да осмислите пътя си, да постигнете щастието и радостта от живота, и в крайна сметка, след като постигнете пълна хармония и мир със себе си, можете да разгърнете живота си до безкрай.

Направете първата крачка и животът ще направи втората, направете още една и вихърът на живота ще ви понесе към необятното. Забравете жалкото съществуване и се превърнете в онези божествени същества, които Бог е промислил от създание мира.

Тази книга ще ви освободи от оковите на незнанието и ще ви направи свободни. Тя ще ви научи как да бъдете съвършени и ще ви даде необходимото познание за Живота. Ще ви научи как да опознаете и осмислите собствения си свят и да придобиете в живота си всичко, което бихте поискали. Ще ви научи как да се сближите с Бога и да общувате с Него. Ще опознаете Законите и Силите на проявлението и ще ви подскаже как да придобиете Вечен Живот.

Поръчайте тук:
http://www.helikon.bg/books/18/-%D0%A3%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0_174476.html
Книги
Учението на живота The Teaching of Life МОЛИТВОСЛОВ
Поръчайте лично от автора на телефон 0879 385 154
© Лиахим Вонави Автор на 'Учението на живота' известен като Отец Михаил Иванов